Δελτία Χορού

Δελτίο Χορού Ιανουάριος 2020 Dance Bulletin 01/2020


 1. Ανανέωση συνδρομής μέλους του CID
  Η ιδιότητα του Μέλους του CID χάνεται αν δεν ανανεώσετε για το 2020. Ο ευκολότερος τρόπος είναι με ταχυδρομική επιταγή, θα χαρούμε όμως να σας δούμε στα γραφεία μας.
 2. Επικύρωση ηλεκτρονικής διεύθυνσης
  Επικυρώσετε τη διεύθυνση εμαιλ, είναι απλούστατο: Την γράφετε στο www.cid-portal.org/validation και κάνετε κλικ στο μήνυμα που θα πάρετε αυτόματα.
 3. 55ο Παγκόσμιο Συνέδριο
  Αθήνα 1-5 Ιουλίου 2020. Το μόνο γεγονός όπου συμμετέχουν αποκλειστικά επαγγελματίες του χορού, σαν παρουσιαστές της δουλειάς τους και σαν κοινό. Ολες οι μορφές χορού, καλλιτεχνικά και ερευνητικά. Μαθήματα, ομιλίες, παραστάσεις, εκθέσεις. http://2020CongressAthens.CID-world.org
 4. Διεθνής Πιστοποίηση
  Κάποτε πρέπει να αναβαθμιστεί η διδασκαλία του χορού: οι σχολές να δίνουν ένα πιστοποιητικό και να έχουν ένα κάποιο πρόγραμμα. Οχι άλλο διδασκαλία «στον αέρα» ή «στο πόδι». Ο χορός είναι σοβαρή υπόθεση.
 5. Ημέρα του Χορού 29 Απριλίου
  Δεν είναι νωρίς για να σκεφτείτε πώς θα την γιορτάστε ώστε να έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή προβολή. Είναι η μέρα όπου η δημοσιότητα στρέφεται στο χορό, άρα και σ’ εσάς. Μια σχολή χορού προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στην τοπική κοινωνία και πρέπει να λάμπει με τις εκδηλώσεις της. www.DanceDay.CID-portal.org
 6. Ζητούνται συνεργάτες
  Μόνιμη θέση κοντά στο Σύνταγμα για άτομα με ξένες γλώσσες και ικανότητα επικοινωνίας. Αριστες συνθήκες, ικανοποιητική αμοιβή, γραμματειακή εργασία, όχι πωλήσεις.