Φεστιβάλ

Εμμέλεια 2020
19ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, 14 & 21 Σεπτεμβρίου 2020
Χοροθέατρο “Δόρα Στράτου”

Τις Δευτέρες 14 & 21 Σεπτεμβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί για 19η χρονιά το Διεθνές Χορευτικό Φεστιβάλ που διοργανώνει το Χοροθέατρο «Δόρα Στράτου» με το Τμήμα Αθηνών του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID UNESCO στο κηποθέατρο “Δόρα Στράτου”, στο Λόφο Φιλοπάππου, απέναντι από την Ακρόπολη.

Είναι ένα φεστιβάλ ανωτέρου επιπέδου για εκλεκτά χορευτικά σχήματα συγκροτήματα από όλα τα είδη χορού, μέσα στο προπύργιο του ελληνικού χορού εδώ και 67 χρόνια. Θα προηγηθεί τελετή απονομής Διεθνούς Πιστοποίησης UNESCO σε προχωρημένους χορευτές.

Υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID.

Προτάσεις συμμετοχής στον κ. Θανάση Καλαντζή, τηλ. 210 324 4395
mail@grdance.org

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Αναπάλη 2020
13ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού
Χοροθέατρο “Δόρα Στράτου”, Λόφος Φιλοπάππου
8 και 9 Ιουνίου 2020

Σας καλούμε να δώσετε παράσταση μέσα στον πευκώνα του Λόφου Φιλοπάππου απέναντι από την Ακρόπολη, όπου χορευτές από όλο τον κόσμο θα ζωντανέψουν τον πλούτο της τέχνης του χορού.

Το ιστορικό Θέατρο “Δόρα Στράτου” είναι το διαχρονικό σημείο αναφοράς για το χορό, τη μουσική και τη φορεσιά από το 1953.

Οι χορευτές μπορούν να επισκεφτούν μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με ξενάγηση ειδικευμένη στο χορό, καθώς και να παρακολουθήσουν παράσταση του εθνικού μουσικοχορευτικού συγκροτήματος «Δόρα Στράτου».

Είναι ευκαιρία για ομάδες και σχολές να χορηγήσουν Διεθνή Πιστοποίηση στους χορευτές τους.

Υπό την αιγίδα του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού CID.

Προτάσεις συμμετοχής στον κ. Θανάση Καλαντζή, τηλ. 210 324 4395
mail@grdance.org